Політика конфіденційності

Дана Політика конфіденційності застосовується, якщо Ви відвідуєте наш сайт.

Ми розробили цю Політику конфіденційності, щоби розповісти Вам:

  • що таке персональні дані;
  • які Ваші персональні дані ми збираємо;
  • як і чому ми використовуємо їх;
  • як ми захищаємо Вашу конфіденційність Ваших персональних даних;
  • як з нами зв'язатися і до кого звернутися, якщо у Вас виникнуть питання стосовно обробки Ваших персональних даних.

Заповнюючи Анкету на Сайті https://work.eva.ua і/або проставляючи галочку у відповідному полі на сайті https://work.eva.ua перед заповненням своїх персональних даних Ви даєте нам свою згоду на обробку зазначених персональних даних.

Також, передаючи своє резюме, Ви підтверджуєте свою згоду на передачу нам своїх персональних даних з метою можливого подальшого працевлаштування.

Посилання у даній Політиці конфіденційності на «EVA», «ми», «нас», «наш», «нам» означають ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РУШ», код ЄДРПОУ 32007740. Місцезнаходження: проспект Кірова, будинок 104-а, місто Дніпро, Дніпропетровська область, 49055.

ЗАЯВА ПРО ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми дійсно серйозно ставимося до безпеки персональних даних, тому прагнемо захищати конфіденційність Ваших персональних даних. EVA буде вжита всіх необхідних заходів для запобігання зловживання Вашими персональними даними, які стають нам відомі. Ми будемо обробляти Ваші персональні дані в суворій відповідності до вимог чинного законодавства і виключно за наявності законних підстав на таку обробку.

Ви не зобов'язані надавати нам персональні дані, але без певної інформації про Вас ми не зможемо прийняти рішення щодо можливості розгляду Вас в якості кандидата на заміщення вакантної посади.

У випадку, якщо ми контролюємо способи збору Ваших персональних даних і визначаємо цілі, для яких ці персональні дані використовуються, EVA виступає «контролером даних» для цілей Загального регламенту про захист даних ЄС 2016/679 (EU General Data Protection Regulation, далі «GDPR») і іншого застосовного європейського законодавства про захист даних, а також «власником персональних даних» в розумінні Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI.

Ми обробляємо Ваші персональні дані лише в разі, якщо виконано одну з умов, зазначених у статті 6 GDPR, в тому числі, але не виключно:

  • Ви дали згоду на обробку персональних даних;
  • Обробка необхідна з метою можливості розгляду Вас в якості кандидата на заміщення вакантної посади.

Ми можемо періодично оновлювати Політику конфіденційності, в тому числі, якщо цього вимагає застосовуване законодавство.

ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ (ТЕРМІНИ)

Персональні дані - це будь-яка інформація персонального характеру, яка дозволяє третій особі ідентифікувати фізичну особу (суб'єкта даних).

Суб'єкт персональних даних - це фізична особа, якої стосуються персональні дані і яку можна ідентифікувати або яка вже ідентифікована за цими персональними даними.

Контролер персональних даних - це фізична або юридична особа, яка визначає цілі та засоби для обробки персональних даних та несе головну відповідальність за їхню обробку. Контролер персональних даних є «власником персональних даних» в термінології українського законодавства.

Процесор персональних даних - це фізична або юридична особа, яка на підставі інструкцій (вказівок, розпоряджень) контролера обробляє персональні дані для контролера. Процесор персональних даних є «розпорядником персональних даних» в термінології українського законодавства.

Обробка персональних даних - це будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються з персональними даними або масивами персональних даних з використанням або без використання автоматичних процедур, такі як збір, запис, систематизація, структурування, зберігання, зміна, впорядкування, перегляд, використання, поширення або будь-який інший вид надання доступу третім особам, в тому числі співробітникам контролера або процесора персональних даних, а також видалення.

ЗАКОНОДАВСТВО, ЩО РЕГУЛЮЄ ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Обробка Ваших персональних даних відбувається відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Обробка персональних даних клієнтів, які перебувають на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС 2016/679 (далі - «GDPR»).

ЦІЛІ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Метою обробки персональних даних є аналіз персональних даних для прийняття рішення про можливість розгляду Вас в якості кандидата на заміщення вакантної посади.

забезпечення реалізації трудових правовідносин між EVA та Вами.

з метою аналізу персональних даних і прийняття рішення ТОВ «РУШ» про можливість розгляду Користувача в якості кандидата на заміщення вакантной посади.

Також ми можемо розсилати Вам push-повідомлення, Skype, Viber, WhatsApp та інші повідомлення за допомогою різних ОТТ-додатків, SMS-повідомлень, повідомлень іншого типу/засобу передачі для того, щоби повідомити Вам інформацію про появу нових вакансій або будь-які інші зміни, що можуть вплинути на взаємовідносини з Вами.

Ми просимо Вас повідомляти лише ті персональні дані, які необхідні для розгляду Вас в якості кандидата на заміщення вакантної посади. У той же час, якщо Ви вирішите повідомити нам додаткові персональні дані, ми також зможемо обробити їх із необхідним рівнем захисту.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ЯКІ МИ ОБРОБЛЯЄМО

1. Номер телефону;

2. Прізвище, ім'я по батькові;

3. Електронна пошта.

Окрім вищезазначеного, ми можемо обробляти будь-які інші персональні дані, якщо Ви їх самі добровільно надаєте EVA.

Якщо зберігання Ваших персональних даних не є необхідним для нас для розгляду Вас в якості кандидата на заміщення вакантної посади і не вимагається законодавством, ми їх видалимо.

РЕЄСТРАЦІЯ ВІД ІМЕНІ ІНШОЇ ОСОБИ

Якщо Ви реєструєтесь від імені іншої особи (осіб), Ви зобов'язані попередньо отримати їх згоду . Ви несете відповідальність за актуальність (коректність) цих даних. В процесі реєстрації Ви представляєте законні інтереси такої особи. Це також означає, що Ви повинні проінформувати цю особу умови цієї Політики конфіденційності.

МІСЦЕ ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ваші персональні данні зберігаються за адресою проспект Кірова, будинок 104-а, місто Дніпро, Дніпропетровська область, 49055

ТЕХНІЧНІ, ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТА ІНШІ ЗАСОБИ ЗАХИСТУ ДАНИХ

З метою безпечного зберігання Ваших персональних даних ми впровадили безліч технічних і організаційних засобів, які захищають персональні дані від неавторизованої або незаконної обробки та від ненавмисної втрати, знищення або пошкодження.

EVA дотримується принципу мінімізації персональних даних. Ми обробляємо тільки ту інформацію про Вас, яка нам необхідна для надання певних послуг, або інформацію, яку Ви за своєю згодою надаєте понад межі необхідної обробки. Крім цього, ми налаштували все інтерфейси нашого веб-сайту так, щоб дотримувалася максимально можлива конфіденційність, настройки якої Ви можете відкоригувати на свій розсуд.

ЧАС ОБРОБЛЕННЯ (ЗБЕРІГАННЯ) ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми зберігаємо Ваші персональні данні до досягнення цілі для яких вони були зібрані.

COOKIES ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ ВІДСТЕЖЕННЯ

Cookies - це невеликі текстові файли, які зберігають веб-сайти на Вашому комп'ютері або мобільних пристроях в момент, коли Ви починаєте їх використовувати. Таким чином, веб-сайт на певний час буде пам'ятати Ваші переваги і дії, які Ви виконали, в тому числі для того, щоб Вам не потрібно було повторно вводити ці дані. Наші файли cookies самі по собі не ідентифікують окремого користувача, а ідентифікують тільки комп'ютер або мобільний пристрій, яким Ви користуєтесь.

Cookies та інші технології відстеження на нашому веб-сайті та додатках можуть використовуватися різними способами, наприклад, з метою експлуатації веб-сайту, аналізу відвідуваності або в рекламних цілях. Cookies та інші технології відстеження ми використовуємо, зокрема, для підвищення якості та ефективності наших послуг.

Для ефективнішого використання Вами можливостей нашого сайту, Ваш комп'ютер або мобільний пристрій повинні приймати файли cookie у таких випадках:

  • Для надання інформації, яка може допомогти нам зрозуміти, що Вам сподобалося на нашому сайті і в наших електронних розсилках, а що – ні. Це допомагає нам пропонувати Вам більш індивідуальні опції і більш відповідну інформацію при наступних візитах.
  • Для збереження таких даних, як параметри вибраної Вами мови і країни, Вашого останнього пошуку товару, щоб надалі ми могли адаптувати наш сайт до Ваших потреб.
  • Для оцінки ефективності нашого сайту (мобільного додатку), у тому числі розміщеної маркетингової інформації.
  • Для отримання додаткової інформації про те, що таке cookies, як вони працюють, як ними керувати або як їх видалити, перейдіть на www.allaboutcookies.org

Повідомляємо Вас, що у налаштуваннях деяких інтернет-браузерів можна налаштувати заборону cookies та інших технологій відстеження. При цьому Ви повинні розуміти, що якщо Ви відключите деякі файли cookies, функціональність веб-сайту EVA та нашого мобільного додатку може бути обмежена і Ви не зможете використовувати усі його переваги, а також можлива некоректна робота деяких сервісів.

ПРАВА СУБ’ЄКТІВ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

1) Права суб’єктів персональних даних відповідно до законодавства України

Ми раді повідомити Вам про Ваші права щодо обробки персональних даних відповідно до законодавства України:

  • знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, цілі їхньої обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим ними особам, окрім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включно із інформацією про третіх осіб, яким надаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів із дня надходження запиту, окрім випадків, передбачених законодавством, відповідь про те, чи оброблюються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти мотивовану вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку із умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи порочать честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

2) Інші права суб’єктів персональних даних відповідно до GDPR

Окрім українського законодавства із захисту персональних даних, EVA уважно ставиться до забезпечення Ваших прав, встановлених GDPR, у тому числі:

Право на інформацію

Ми готові надавати суб’єктам даних інформацію про те, які з їхніх персональних даних ми обробляємо.

Якщо Ви матимете бажання дізнатися, які Ваші персональні дані ми обробляємо, Ви зможете зробити запит на цю інформацію у будь-який час. Перелік даних, які ми повинні Вам надати, Ви можете знайти у статтях 13 і 14 GDPR. При цьому, під час звернення Ви повинні повідомити нам свої конкретні вимоги, щоби ми мали змогу на законних підставах розглянути Ваш запит і надати відповідь.

Зверніть увагу, що у випадку, коли ми не зможемо посвідчити Вашу особу шляхом обміну електронними повідомленнями або під час Вашого звернення до колл-центру, або у випадку обґрунтованих сумнівів стосовно Вашої особи, ми можемо попросити Вас надати документ, що посвідчує особу. Тільки таким чином ми зможемо уникнути розголосу Ваших персональних даних особі, яка може видавати себе за Вас.

Ми обробимо запити у найкоротші строки, але у той же час просимо пам’ятати, що надання повної і законної відповіді стосовно персональних даних – це складний процес, який може тривати до місяця.

Право на виправлення даних про Вас

Якщо Ви виявите, що деякі персональні дані, які ми оброблюємо про Вас, є неправильними або застарілими, будь-ласка, повідомте нас про це. У цьому випадку ми можемо попросити Вас надати документ, що посвідчує особу.

Відкликання згоди на обробку персональних даних і право на забуття

У разі, якщо EVA обробляє Ваші персональні дані на підставі згоди на обробку персональних даних, подальшу обробку можна у будь-який час припинити. Достатньо відкликати згоду на таку обробку.

Ви також можете використати своє право на забуття. У випадках, передбачених у ст. 17 GDPR, EVA знищить Ваші персональні дані, які обробляє, за винятком тих персональних даних, які ми зобов’язані будемо зберегти відповідно до вимог законодавства.

ДО КОГО ВИ МОЖЕТЕ ЗВЕРНУТИСЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Якщо у Вас виникнуть питання, зауваження або побажання щодо захисту і обробки Ваших персональних даних, Ви можете звертатися до ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РУШ», код ЄДРПОУ 32007740. Місце знаходження, проспект Кірова, будинок 104-а, місто Дніпро, Дніпропетровська область, 49055. Гаряча лінія: 0 800 303 700 (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні. Графік роботи контактного центра: щоденно з 08-00 до 21-00)

Обов'язково вказуйте у всій кореспонденції свої ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, а також детальні питання, зауваження, скарги або вимоги.

Адміністративний орган із захисту персональних даних в Україні – це Управління з питань захисту персональних даних Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини . Ви можете звернутися до нього зі скаргами або пропозиціями, якщо вважаєте, що було порушено Ваші права у зв’язку із обробкою персональних даних.

ВСІ ВАКАНСІЇ НА МАПІ